Servicii foto video Craiova

Studioblitz va ofera servicii foto video Craiova. Asadar, a venit momentul sa va prezentam trailerul de nunta pentru Mihai si Felicia. A fost o experienta minunata pe care imi doresc sa o mai repet insa sunt constient ca unul este Sorin, unul este Mihai si una este Felicia.
Ce sa mai, petrecere cat cuprinde, baieti care fac streetdance, lume buna si nebuna, totul a fost la locul lui, totul a fost frumos, iar cu organizarea din partea Roxanei Cocora si decorul de la Star Events nu avea cum sa nu iasa o nunta frumoasa. Noi, prestatorii de servicii am garantat calitatea acestui minunat eveniment. De la restaurant Ballroom Oltenia, formatie, organizatori, decor, pana la foto, video s.a.m.d am pus suflet, am pus pasiune si impreuna am realizat o petrecere pe cinste.
Tin sa ii felicit pe baietii care au dansat street dance si care au facut o atmosfera nemaipomenita. Noi am asigurat servicii foto video Craiova de calitate si ne-am asigurat ca inregistram fiecare moment al acestei nunti.

Nu ramane decat sa le multumim mirilor pentru alegerea pe care au facut-o si increderea pe care o au in StudioBlitz si serviciile oferite. Eu, Sorin Latia va doresc vizionare placuta si casa de piatra, iar pentru viitorii miri care vor avea nunta in anii ce vor urma le doresc sa aibe parte de un eveniment reusit precum acesta

Servicii video Craiova mai gasiti si aici

.