Starea civila Craiova

Intotdeauna pentru mine a filma inseamna un mod de viata, un stil de a trai. Am filmat cununii civile, cred ca sute, insa niciuna nu se compara cu starea civila Craiova (Primaria de la Craiova) unde efectiv aceasta sala este impresionanta.
Asadar nu este prima oara cand filmez aici dar de fiecare data cand intru in ea am un sentiment placut, unic, pe care nu l-am mai intalnit nicaieri. Pur si simplu aceasta sala ma inspira de fiecare data. Este ceva ce nu am mai intalnit la nicio cununie civila si cred ca ma simt asa din cauza arhitecturii, din cauza istoriei. Acustica este ca la o sala de teatru unde efectiv auzi si vezi tot ce se intampla in centru. Cum sa nu iese un film din asa ceva daca ai toate elementele la dispozitie in starea civila Craiova.

Vreau sa spun ca filmarea lui Mihai si a Feliciei este inca un rezultat reusit in aceasta locatie deosebita. In acest spatiu deosebit din starea civila Craiova, Mihai si Felicia pur si simplu radiaza de fericire si iubire. Efectiv acest spatiu nu face decat sa puna in valoare aceste trasaturi iar ochiul nostru este concentrat asupra actiunii ce are loc in acest film depunand un efort minim pentru a urmari cei doi miri Mihai si Felicia.
Asadar va invit sa vizualizati aceasta cununie civila si daca vreti sa vedeti mai multe va invit faceti click pe acest starea civila craiova.