Cameraman nunta Bucuresti simplu sau complex?

Tu ce cameraman nunta Bucuresti ai alege? In ziua de azi trebuie sa te gandesti bine in legatura cu alegerea cameramanului pentru evenimentul tau. Nu mai suntem pe vremea lui “tata” ca sa zic asa… Astazi ai de unde sa alegi, de la un cameraman nunta Bucuresti simplu pana la un cameraman nunta Bucuresti care are o viziune, ambitie, pasiune etc… Vedeti voi, Georgiana si Cristian si-au dorit pe langa un eveniment reusit un cameraman nunta Bucuresti care sa realizeze o filmare pe care ei o pot vedea cu placere si peste 20 de ani. Asa ca au facut alegerea corecta atunci cand au venit la mine si pot sa spun ca sunt doi oameni pasionati de arta filmului, dar mai mult decat atat sunt doi oameni care se iubesc foarte mult si asta se vede pe filmare.
Atunci cand iti doresti sa ai o amintire asa de frumoasa cum este ziua nuntii, pe langa faptul ca o vei purta mereu in suflet cu placere, scopul meu este sa iti readuc aminte prin filmare cat de frumos a fost si cat de bine ne-am simtit cu totii la acest eveniment intr-un mod unic, original si bineinteles cinematic.

Nu este usor sa alegi un cameraman nunta Bucuresti, iar sfatul meu este sa mergi pe stilul care iti place. Fiecare cameraman are stilul lui si daca nu il vei alege din cauza de finante…iti voi spune ca vei avea un mic regret sau cel putin toata viata te vei intreba…cum ar fi fost daca mi-ar fi filmat cameramanul care mi-a placut.

Asadar revin la miri mei si va spun ca a fost o deosebita placere sa lucrez cu ei. Spun asta pentru ca la filmare totul a mers bine in armonie cu toate lucrurile pe care ni le-am propus sa facem. Ba chiar, la sfarsitul filmarii Cristian si Georgiana au apelat la un make-up profesionist de film unde make-up artistul ia imbatranit cu 20 de ani pentru cadrul final. In felul acesta filmul nostru va fi valabil chiar si peste 20 de ani de acum incolo pentru ca efectiv cei doi sau vazut cum vor arata atunci.
Nu mai ramane nimic de spus decat un singur lucru. Va doresc vizionare placuta!

Pentru alte filmari va propun sa accesati categoria trailer sau teaser din site-ul nostru.