Iubirea, acel freamat dulce din interiorul tau, te face sa vrei sa-ti schimbi viata, sa o intregesti… Iubirea e un dar divin. Tocmai de aceea, Dumnezeu binecuvanteaza momentul in care doi indragostiti isi unesc destinele in fata sa.

Orice cununie religioasa are o incarcatura aparte. Asta o poate simti oricine: nu e doar prezenta lui Dumnezeu, e iubirea ce pluteste-n aer si se revarsa asupra tuturor. Dincolo de solemnitatea momentului, de ritualuri, cununia religioasa este in primul rand marcata de dorinta unei perechi de a-si contopi destinele!

Miri si Andrei au vazut ca nu mai pot sta unul fara celalalt,  ca viata-n doi e mai completa, mai frumoasa… Asa ca au decis sa paseasca impreuna spre altar, pentru a-si uni vietile in fata legilor ceresti!

Au avut parte de o ceremonie deosebita, incarcata de emotii, de lacrimi de bucurie, de zambete, de dorinta de a incepe o noua viata… Toate acestea au fost captate pe pelicula, de catre experimentatul cameraman nunta de la Studioblitz.ro – Sorin Latia.

Mai mult decat un cameraman nunta obisnuit, Sorin nu capteaza doar  simple momente ci emotii in starea lor pura. Reuseste sa transforme orice nunta intr-o filmare deosebita, o opera de arta… Priviti doar filmarea de la aceasta frumoasa cununie religioasa!

Nu-i asa ca si voi va doriti o nunta cu adevarat de neuitat? Ei bine, cu Studioblitz si talentatul nostru cameraman nunta nimic nu e imposbil, nici o idee nu e prea iesita din comun! La noi se pune pret decat pe originalitate si calitate!

Pentru a ne contacta, aveti la dispozitie facebook, youtube (tot aici puteti urmari mai amanuntit munca noastra) :