Cununia civila Afumati

Daca ar fi sa intorci timpul ce ai face? Ai cauta carti despre teleportare, ai cauta pe google, ti-ai intreba prietenii sau te-ai uita la o filmare cu tine. Acesta ar fi cel mai usor de realizat si cel mai frumos lucru pe care l-ai putea face. Sa te uiti impreuna cu familia la un film cu tine, poate chiar la cununia civila Afumati in care tu ai fost actorul principal. Mihai si Irina au inregistrat acest film impreuna cu StudioBlitz si in felul acesta s-au asigurat ca va fi un moment imortalizat, cat mai frumos inregistrat si cat mai “cinematic look” posibil.

Cei doi miri au avut cununia civila in comuna Afumati de langa Bucuresti. La cununia civila Afumati totul este special pentru Mihai si Irina deoarece, Mihai a fost cel care a amenajat acest parc foarte dragut. Asadar este o premiera a parcului din comuna Afumati pentru a organiza cununia civila Afumati, dar este si in acelasi timp special. Special, pentru ca Mihai a pus suflet in acest proiect si datorita lui s-a realizat acel foisor si acea fantana superba. Amintirile lor vor ramane pentru eternitate inregistrate de StudioBlitz si sunt sigur ca se vor uita la acest film impreuna cu familia multi ani de acum incolo.

Timpul reprezinta totul pentru noi, iti petreci timpul atunci cand esti cu persoana iubita, iti petreci timpul atunci cand esti cu tatal tau sau mama ta, iti petreci timpul cu fiul tau, iti petreci timpul cu prietenii. De ce sa nu iti petreci timpul cand te uiti la cununia civila Afumati? Totusi acel timp a trecut si te-ai distrat frumos cu prietenii si familia. Atunci asigura-te ca ai o echipa profesionista pentru a inregistra timpul tau petrecut cu cele mai importante persoane din viata ta. Ca vorba aia…doar o data faci nunta.

Iti propun sa mai vezi si alte cununii civile aici.