Filmare cununie religioasa Craiova

Cununia religioasa este o Taina de binecuvantare a unirii destinelor celor doi tineri si se spune ca in timpul slujbei harul dumnezeiesc se coboara asupra mirilor, iar din acel moment cei doi tineri sunt suflete pereche si in fata lui Dumnezeu.

Daniela si Mihai sunt suflete pereche inca de cand privirile lor s-au intalnit si si-au spus spus:,, DA”. Povestile de dragoste sunt cele mai frumoase povesti pe care le vom asculta sau privi vreodata, chiar daca uneori acestea mai aduc si lacrimi caci asa este in dragoste, in viata; Tinerii la iubirea carora am fost martori atat noi, echipa StudioBlitz, cameraman nunta, videograf nunta, invitati, prieteni si toti cei ce au avut onoarea de a le fi alaturi in aceasta zi deosebita, ne-au aratat ca uneori nu este nevoie de prea multe cuvinte ca sa iti arati dragostea. Este suficient sa te uiti in ochii jumatatii tale si aceasta va intelege ce inseamna dragostea, ce inseamna ea pentru tine si ce insemni tu pentru ea. Este de ajuns sa privesti in jur si sa vezi ochii inlacrimati ai parintilor ce iti sunt mereu aproape si sa le intelegi dragostea si bucuria pe care o simt atunci cand te vad la bratul femeii/barbatului, iubitei/iubitului.

Ne-am nascut din dragoste si pentru a fi in rand cu lumea si pentru a deveni crestini, am fost botezati; tot asa si iubirea noastra are nevoie de Binecuvantarea lui Dumnezeu atunci cand ne hotaram sa plecam pe acelasi drum cu omul iubit.

Filmare cununie religioasa Craiova a fost realizata cu multa iubire si pasiune din dragoste pentru o dragoste precum a celor doi miri, Daniela si Mihai. Niciodata o filmare cununie religioasa Craiova nu a fost facuta  doar prin prisma meseriei unui cameraman profesionist, ci intotdeauna mai mult de atat.

Filmare cununie religioasa Craiova cu Daniela si Mihai s-a realizat in urma dorintei de a ramane cu amintiri vii, cu imagini unice si de neuitat, lucru care a fost benefic atat pentru echipa cat si pentru cei doi oameni care au vrut ca povestea lor sa ramana una scrisa in imagini pentru totdeauana.

A fost nevoie de un cameraman nunta si videograf profesionist ca visul lor sa fie indeplinit, iar pentru noi, inainte de pasiunea, banii si devotamentul pentru meseria noastra, conteaza fericirea pe care o citim in ochii clientilor nostrii ce ne vor ramane prieteni pentru totdeauna. Meseria noastra este sa indeplinim vise si cu siguranta toti indragostitii viseaza sa ramana cu amintirii ca acestea precum filmare cununie religioasa Craiova.

Multumim tinerilor Daniela si Mihai ca ne-au acordat onoarea de a face din dragostea lor o poveste.