Ce-ti e si cu tehnlogia in ziua de azi? Putem realiza lucruri ce inainte pareau imposibile, sau care le reuseam cu mare dificultate! De pilda, pentru filmari aeriene nu mai e nevoie de elicoptere si tot felul de aparate sofisticate, ci doar de o simpla drona: o mica “aeronava” ce poate fi pilotata de la sol si adesea are incorporata si o camera foto/video.

O filmare cu drona e tot timpul deosebita, dar apoi o filmare de nunta realizata cu drona? Cum suna asta? Pentru a va face o idee si mai buna, in videoclipul atasat acestui articol aveti o idee despre cum arata o filmare cu drona…

Dupa ce il urmariti ganditi-va cum ar arta niste imagini de la o nunta surprinse in acest mod? Nu-i asa ca ar arata super? Ei bine, cu serviciul de filmare nunta oferit de Studioblitz chiar puteti avea parte de asa ceva! Avem un cameraman nunta pasionat si experimente care cu siguranta va transforma nunta voastra intr-o adevarata opera de arta! De ce sa nu iesiti in evidenta cu nunta voastra? De ce sa nu aveti o filmare in tendintele acestui an (si ale anilor ce vor urma)?

In cazul in care doriti sa ne contactati, aveti la dispozitie urmatoarele variante: facebook, youtube.