Dincolo de traditii mai vechi sau mai noi. Dincolo de oamenii frumosi care se bucura din tot sufletul. Dincolo de zambete si priviri. Dincolo de emotii si sperante. Ce conteaza cel mai mult la o nunta se rezuma la 14 litere pline de inteles: “iubirea mirilor”! Da, asta e cel mai important… Cand pe chipurile mirilor se citeste iubire, atunci stii ca nunta va fi una reusita, indiferent de locatie sau alte detalii materiale sau imateriale.

In minunata capitala a tarii, echipa noastra de filmare nunta a avut ocazia de a-i cunoaste pe Denisa si Alexandru, doi tineri superbi ce isi nutresc unul altuia sentimente sincere, de neclintit.Cei doi au avut parte de o nunta pe masura iubirii lor. O nunta frumoasa, plina de momente cu o puternica incarcatura emotionala – atat la starea civila, cat si la biserica si la locul unde s-a desfasurat petrecerea (splendidul Palat Bragadiru din inima capitalei).

O nunta ce poate fi data drept exemplu de “asa da”! Va invitam sa urmariti trailerul ce insoteste acest articol pentru a va convinge! Asa-i ca a fost o nunta de vis?

Si voi va puteti imortaliza cea mai frumoasa zi intr-un mod cu totul unic alegand serviciul nostru de filmare nunta! Avem pentru voi cel mai pasionat cameraman nunta care este si un videographer grozav, dar si un fotograf nunta care reuseste sa suprinda cele mai frumoase momente!

In cazul in care doriti sa ne contactati, sau daca doriti sa fiti la curent cu cele mai recente filmari ale noastre iata unde ne mai puteti gasi: facebook, youtube.