Daca dragostea inseamna si casatorie, atunci putem sa consideram ca Daniela si Mihai sunt doi dintre oamenii care reprezinta acest cuvant atat de sublim fara sa ne-o explice in cuvinte. Uneori este suficent sa lasi pe cineva sa-ti filmeze o zi importanta din viata ta, asa cum s-au lasat filmati Daniela si Mihai la  plaza Craiova cort si sa iti privesti mai tarziu povestea, ramanand uimit de faptul ca dragostea intr-adevar nu inseamna neaparat sa spui:,,Te iubesc”.

Craiova este orasul in care cei doi si-au unit destinele si au lasat ca noi, cei care iubim povestile, sa putem sa ne ,,inspiram” dintr-o dragoste reala, sincera si de durata. Nu este suficient sa iti marturisesti iubirea daca nu o faci in fata lui Dumnezeu, avand alaturi de tine oameni dragi, care stii ca vor fi acolo langa tine, indiferent ca te aflii la plaza Craiova cort, la Paris, pe luna sau pe stele. Dragostea este frumoasa asa cum si unde ne-a fost dat sa o traim, dragostea nu are culoare sau miros, dar are gust, gustul fericirii. De la dragostea lor putem sa invatam ca atunci cand exista intelegere si respect, nunta este momentul in care emotiile ne fac sa ne dam seama cat de important este acest pas. Nu exista alte prioritati in viata in afara de dragoste, sanatate si vise la care sa lucram impreuna pentru a fi fericiti nu doar in aceste momente, ci pentru totdeauna. La ei dragostea nu a inceput la plaza Craiova cort, insa este locul care le va aminti mereu de ziua lor, ziua cea mai importanta in care doua vieti au pornit pe acelasi drum, un drum fara sfarsit cu o dragoste infinita.

Plaza Craiova cort a fost si va ramane locul in care Daniela si Mihai au avut ocazia de a se bucura de o zi asa cum si-au dorit, de o nunta la care au visat, de un sentiment unic care s-a nascut in sufletele lor. Si este suficient sa privesti peste filamare nunta, realizata de un cameraman nunta profesionist ca sa iti amintesti peste ani ca ai fost candva acolo, in locul in care ti-ai dorit sa petreci ziua speciala din viata ta.

Si pentru noi este important sa participam la astfel de evenimente unde sunt surprinse momentele tandre dintre miri, lacrimile de fericire si emotiile din aceasta zi in care nimic nu mai conteaza in afara de ei si dragostea lor. Am fost onorati sa fim alaturi de ei si suntem mandri atunci cand privim filmari nunti emotionante asa cum este Trailer Daniela si Mihai, pentru ca asa cum spunea si Antoine de Saint Exupery, , a iubi, nu inseamna a ne privi unul pe celalalt, ci a privi amandoi in aceeasi directie”.