Bucurestiul are un aer aparte. Un amestec de nou si vechi, o cochetarie fina… nu degeaba i se mai spune si  Micul Paris!

Aici, in capitala tarii, am fost invitati sa luam parte la frumoasa nunta a Alinei cu iubitul ei Stefan. Un eveniment in care elementele clasicul s-au imbinat cu modernul pentru a crea o atmosfera de vis! Tineri si plini de viata – Alina si Stefan ne-au demonstrat cum arata un cuplu care se iubeste cu adevarat si care se bucura de fiecrae clipa petrecuta impreuna.

Daca sunteti curiosi sa aflati cum arata o nunta  cu adevarat reusita, tot ce trebuie sa faceti este sa urmariti videoclipul de mai sus care, ce-i drept, e doar o mica particica din toata nebunia frumoasa ce  a fost atunci…

Daca si voi doriti sa va transformati nunta intr-un eveniment de exceptie, tot ce trebuie sa faceti este sa apelati la serviciile noastre filmare nunta! Punem la dispozitia voastra atat un excelent cameraman nunta cat si un fotograf nunta profesionist. Amandoi vor transforma nunta voastra intr-o adevarata opera de arta!

Pentru a fi la curent cu tot ceea ce facem sau pentru a ne contacta, aveti facebook, youtube