Valurile inspumate ale Marii Negre se contopesc cu tarmul jurandu-si credinta eterna la nesfarsit, ca-ntr-un ecou al unui refren angelic. Soarele le binecuvanteaza iubirea trimitand raze aurii si calde. Aici, in superbul oras Constanta, am avut onoarea de a fi martorii minunatului eveniment in urma caruia Elena si Sebastian si-au contopit si ei destinele.

Ea – o mireasa cocheta cum nu mai e alta si el – un ginere chipes cum numai prin filme vezi au facut o nunta fastuoasa. Toti cei dragi le-au fost alaturi, s-au bucurat nespus si-au petrecut cum numai pe malul romanesc al Marii Negre se petrece!

A fost o nunta de vis, si ne bucuram ca am avut ocazia de a participa la ea si de a o filma in stilul nostru unic! Daca si voi doriti ca nunta sa va fie imortalizata intr-un mod cu totul si cu totul special apelati cu incredere la serviciile de filmare nunta oferite de Studioblitz! Va garantam ca vom transforma cel mai special moment din viata voastra intr-o adevarata arta prin metoda de filmare cinematica – pentru asta avem cel mai bun cameraman nunta – Sorin Latia. Pentru ca totul sa fie perfect, venim in intampinarea nevoilor voastre si cu un fotgraf nunta profesionist si pasionat!

Punem suflet in tot ceea ce facem si acordam tuturor mirilor care ne aleg aceeasi importanta! Daca va place munca noastra si doriti sa ne contactati sau pur si simplu doriti sa ne urmariti pentru a fi la curent cu cele mai recente filmari, o puteti face pe facebook, youtube