Marea Neagra a fost, este si va fi martora multor povesti de iubire. Fiecare val poarta cu el cate o poveste. Pe unul din ele e scrisa si frumoasa poveste dintre Mishu si Tomy.

Frumosi si sensibili, cei doi au avut parte de o poveste de iubire ca-n filme. Era logic,deci, sa faca si o nunta pe masura. Atat ceremonia religioasa (la Biserica Sfintii Imparati Constantin si Elena) cat si cea civila (la primaria sector 3) au fost exceptionale. Cat despre petrecerea de la Casa Oamenilor de Stiinta, ce sa mai zicem: o petrecere eleganta, la care invitatii s-au distrat si s-au bucurat pentru cei doi miri!

Dupa acestea, cei doi s-au intors pe tarmul Marii Negre, la Corbu, unde si-au jurat din nou iubire si s-au inscris si ei in randul celor care au continuat filmul nuntii lor cu un eveniment Trash the dress.

Pentru a va convinge de cat de special a fost totul, va invitam sa urmariti videoclipul de mai sus in care sunt imbinate imagini atat de la cununia civila si cea religioasa, de la petrecere si de la momentul Trash the dress.

De o filmare artistica precum aceasta puteti avea si voi parte apeland la serviciile de filmare nunta oferite de Studioblitz! Numai cu noi nunta voastra va fi cu adevarat de neuitat si asta pentru ca avem cel mai bun cameraman nunta – Sorin Latia! In plus, pentru ca stim mai bine decat oricine ca “o imagine face mai mult decat 1000  de cuvinte” punem la dispozitia voastra si un excelent fotograf nunta!

In cazul in care doriti sa ne contactati sau pur si simplu vreti sa fiti la curent cu cele mai recente filmari, ne gasiti pe facebook, youtube