Craiova e un oras cu o istorie bogata, cladiri impunatoare, parcuri extraordinare si, evident, oameni superbi! Frumosi si plini de viata – Denisa si Andrei sunt doi tineri din acest oras care se iubesc atat de mult incat scanteile emanate de privirile lor se vad de la kilometri distanta.

Fiindca atunci cand iubirea e mare o secunda fara persoana iubita ti se pare o eternitate, cei doi indragostiti au decis sa isi uneasca destinele pe vecie… si astfel sa nu mai stea o clipa unul fara celalalt. Cum era de asteptat au avut o nunta de poveste: mirii au aratat ca niste copii de capate-ncoronate, invitati unul si unul, iar locatia a fost de vis, decorata intr-un mod cu totul si cu totul special…

Nu ma credeti? Va invit sa va convingeti singuri, urmarind trailerul nuntii lor – o filmare incarcata de emotie realizata in stilul cinematic!

Daca si voi doriti sa pastrati amintirile celui mai important moment din viata voastra intr-un mod unic si elegant, apelati cu incredere la serviciile noastre de filmare nunta si va vom transforma in adevarate staruri! De ce sa alegeti sa imortalizati un moment cu totul special intr-un mod banal cand noi va oferim un cameraman nunta profesionist – Sorin Latia! Deoarece punem mare suflet in fiecare eveniment la care participam si dorim sa oferim servicii complete care indeplinesc cele mai inalte standarde va punem la dispozitie si un fotgraf nunta experimentat!

Nu mai stati pe ganduri! Si nunta voastra poate fi imortalizata intr-un mod cu totul deosebit, pe masura evenimentului, la fel cum a fost superba nunta a cuplului Denisa si Andrei!

Daca apreciati stilul nostru si doriti sa fiti la curent cu tot ce facem sau daca doriti sa luati legatura cu noi o puteti face pe facebook, youtube