Ce fac doi tineri atunci cand se iubesc? Isi jura credinta in fata lui Dumnezeu, isi promit ca isi vor fi alaturi pe veci – la bine si la rau, pana cand moartea ii va desparti si poate chiar si dincolo de ea!

Hotarati sa faca pasul cel mare, Mona si Vlad au pasit spre altarul frumoasei biserici Madona din Craiova. Acolo, sub ochii celor dragi si ocrotiti de privirea calda a icoanei facatoare de minuni a Maicii Domnului, cei doi indragostiti au avut parte de o cununie religioasa incarcata de emotie si semnificatii. O ceremonie sublima, calda, care iti intra la suflet – la fel cum iti intra si privirile celor doi miri!

Totul a fost surprins pe camera de catre echipa de filmare nunta Studioblitz – asa ca va puteti convinge si voi de cat de speciala a fost ceremonia, de fiorii ce au plutit in jurul celor doi miri, de nerabdarea de a-si incepe o noua viata impreuna, de a-si intemeia o famile!

Si voi va puteti transforma nunta intr-un eveniment de neuitat apeland la serviciile noastre! Punem la dispozitia voastra atat un cameraman nunta, cat si un fotograf nunta – ambii la fel de pasionati si dorinci sa capteze emotii, nu doar simple imagini!

Daca apreciati stilul nostru de filmare, ne mai gasiti si pe facebook, youtube