In Craiova era zarva mare: Mona si Vald se pregateau sa faca nunta. Ea ardea de nerabdare, el se intreba: “cat de frumoasa o fi Mona-n rochie de mireasa, oare?”… Dar mai bine sa lasam imaginile sa va descrie poezia acelor momente, emotia mirilor si-a invitatilor, suspansul din aer, traditiile felurite…

Nunta Monei cu Vlad a fost cu-adevarat genul acela de nunta la care orice fata viseaza, care impresioneaza pe oricine nu doar prin organizarea impecabila, ci mai ales prin iubirea ce radiaza-n ochii mirilor, prin bucuria sincera ce plutea in aer.

Aceasta filmare nunta e doar o mica mostra din nebunia frumoasa a pregatirilor pentru acest fericit eveniment. Totusi, urmarind-o va puteti face si voi o idee despre cat de frumos a fost si despre trairile implicate!

Si nunta voastra poate deveni o capodopera daca apelati la serviciile noastre! Va punem la dispozitie cel mai experimentat cameraman nunta – Sorin Latia, care va da si nuntii voastre un aspect aparte! In plus, fiindca acordam o importanta deosebita celui mai frumos moment din viata voastra va punem la dipozitie si un fotograf nunta excelent!

Daca doriti sa ne contactacti, sau pur si simplu va place stilul de filmare cinematic, ne gasiti pe facebook, youtube