Ce face ca o nunta sa fie perfecta? Decorul? Organizarea? Distractia pe cinste? Invitatii frumosi si pusi pe distractie? Da, insa o nunta cu adevarat perfecta e aceea unde iti dai seama de la kilometri departare de ce s-au casatorit acei doi oameni: pentru ca se iubesc, se vede asta in privirea lor!

Nunta Monei cu Vlad a avut toate ingredientele unei nunti perfecte, de fapt, a fost o nunta mai mult ca perfecta! O nunta cum toate ar trebui sa fie! Trailerul de mai sus e cea mai buna dovada! Urmariti-l si va veti contagia si voi de veselie! Nu-i asa ca ochii mirilor pur si simplu radiaza iubire? Ce v-am spus – “o nunta mai mult ca perfecta”!

Echipa de filmare nunta Studioblitz a prins absolut tot pentru ca ei se pricep cel mai bine sa capteze emotii, nu simple imagini (asta o poate face oricine!).

Si voi va puteti alege cu o astfel de filmare surprinzatoare, inedita – alegand serviciul de filmare nunta oferit de noi! Avem un cameraman nunta ingenios care cu siguranta va transforma si nunta voastra intr-o capodopera cinematica! Pentru ca stim cat de importanta este nunta pentru miri si pentru ca suntem de parere ca orice nunta trebuie sa fie mai mult decat perfecta, va punem la dispozitie si un fotograf nunta deosebit!

Acestea fiind spuse, in cazul in care apreciati stilul nostru de filmare (stilul cinematic) si doriti sa ne urmariti activitatea sau daca doriti sa ne contactati, ne gasiti pe facebook, youtube