Cand realizezi ca fara jumatatea ta lumea e pustie, singura solutie de a pune capat nelinistii de a fi departe de fiinta iubita este casatoria.

Momentul  cel mai insemnat al unei casatorii este cununia religioasa. Este o ceremonie speciala, plina de incarcatura emotionala si de semnificatii aparte. Este clipa in care Dumnezeu binecuvanteaza iubirea sincera, frumoasa, pura. Raluca si Valer au avut parte de o cununie religioasa foarte frumoasa. Desi plini de emotie, cei doi au pasit spre altar convinsi de faptul ca viata unul fara celalalt e imposibila, ca e momentul sa isi intemeieze o familie. Radiind de fericire, avand alaturi cele mai dragi fiinte cei doi si-au contopit destinele in fata divinitatii.

Superba ceremonie a fost captata atat in imagini video cat si in instantanee fotografice! Va invitam sa urmariti ambele variante si sa va convingeti singuri de cat de frumos a fost totul!

Cu Studiblitz nu aveti parte doar de o filmare nunta, ci deveniti vedetele unei adevarate capodopere cinematice! De ce sa nu aveti si voi parte de o nunta perfecta? Avem cel mai talentat fotograf nunta si cel mai dedicat cameraman nunta!

Daca doriti sa ne contactati sau pur si simplu doriti sa fiti la curent cu ultimele filmari marca Studioblitz, urmariti-ne pe facebook, youtube