Cand te decizi sa iti unesti viata in mod definitiv si irevocabil o faci dintr-un singur motiv: IUBESTI (da, cu litere mari!). Iubirea e cel mai pur sentiment, e o nebunie  cu gust de vanilie condimentata cu putin piper… Iubirea-ti da viata peste cap si-apoi ti-o rearanjeaza dupa cum vrea ea.  Si tot iubirea te face sa realiuzezi ca fara jumatatea ta esti incomplet.

Din iubire, Miri si Andrei au ajuns in fata ofiterului starii civile si au spus un DA mare si hotarat, in ciuda emotiilor vizibile. Alaturi le-au fost toti cei dragi care le-au impartasit bucuria si le-au urat tot ce e mai frumos si mai bun pe lume!

O ceremonie elganta, cu o puternica incarcatura emotionala – captata pe pelicula in stilul cinematic! Puteti trage si voi cu ochiul, sa va convingeti singuri!

Apeland la serviicile de filmare nunta oferite de Studioblitz, nu veti pierde nici un moment important din nunta voastra, nici un zambet, nici o privire, nici un tremurat de emotie! Avem cel mai experimentat cameraman nunta – Sorin Latia, care va garanteaza asta! In plus, noi va punem la dispozitie si un fotograf nunta extraordinar!

Daca apreciati munca noastra si doriti sa ne contactati aveti la dispozitie urmatoarele variante: facebook, youtube