Iubirea e cel mai pur sentiment, dar asta stiati deja. Iubirea te inalta si te poarta pe cele mai inalte culmi ale fericirii. Tot iubirea te invata ca in doi totul e mult mai usor…

Iata ca tot perindand prin tara am ajuns si in frumosul oras Ploiesti. Aici, am avut onoarea de a fi partasi momentului in care Raluca si Mihai si-au pecetluit iubirea printr-o nunta de poveste plina de traditii si de momente speciale.

Un eveniment asa deosebit trebuia sa fie imortalizat intr-un mod special. Iar filmarea e dovada emotiei ce a plutit in aer pe parcursul evenimentului, a iubirii fara de masura a mirilor, a bucuriei invitatilor.

Petrecerea a fost una de pomina, animata de artisti unul si unul, printre care s-a numarat si indragita cantareata Nico. Seara a fost incununata de un foc de artificii la fel de intens ca scanteia din ochii mirilor!

Si voi puteti avea parte de o filmare nunta profesionala si originala, care va surprinde nu doar ceea ce se vede cu ochiul liber ci si sentimentele, emotia… Cum? Apeland evident la serviciile de filmare nunta oferite de Studioblitz care pune la dispozitia voastra cel mai experimentat si pasionat cameraman nunta, dar si un fotograf nunta cu totul deosebit!

Daca apreciati filmarea cinematica sau daca doriti sa ne contactati pentru a transforma si nunta voastra intr-un eveniment memorabil, ne puti gasi pe facebook, youtube