Filmare nunta Palatul Brukenthal, prezinta povestea de dragoste a doi tineri, Alexandra si Alin ce se pragatesc pentru marele si primul eveniment important din viata lor ca si cuplu si anume nunta. Pe tot parcursul videoclipului filmare nunta palatul Brukenthal ne este prezentata dragostea a doi oameni ce au hotarat ca viata lor sa insemne un singur destin, pus in mainile lui Dumnezeu, urmand ca acestia sa primeasca binecuvantarea lui prin prisma cununiei religioase.

Cameraman nunta a fost alaturi de ei inca de la pregatiri de nunta pana la final, surprizandu-i in cele mai naturale si firesti momente ce se intampla in viata unui om atunci cand se pregateste pentru marele eveniment. ,,Love me like you do” melodia ce ii reprezinta, spune totul despre ei si dragostea lor, despre povestea pe care o vor trai si pe care o vor continua si dincolo de filmare nunta Palatul Brukenthal, pentru ca dragostea trece si simte dincolo de camerele de filmat, insa aceasta filmare nunta palatul brukenthal este doar una dintre dovezile ca oamenii nu au uitat sa se bucure de viata si de dragoste, de marturisirea acesteia in fata lui Dumnezeu, asa cum este firesc.

Si daca ar fi sa ne urmam cu totii telul in viata, care cu siguranta este fericirea, am trai intr-o lume de poveste ca si Alexandra si Alin si am cunoaste dragostea cu tot ce inseamna ea. Am radia de fericire si am gusta din fiecare zambet destinat noua, am trai fiecare zi ca si cum ar fi ultima si am imbatrani impreuna, asa cum imbatranesc sufletele pereche. Dragostea, este doar unul dintre cuvintele cele mai potrivite, sublime si reale, care pot fi rostite atunci cand privesti filmare nunta palatul Brukenthal, pentru ca doar asta exprima cei doi, dragoste si fericire, implinire si frumusete.

Asta a simtit si echipa Studioblitz atunci cand a fost alaturi de cei doi in ziua cea mai importanta din viata lor, asta ne-au transmis Alexandra si Alin nou, rudelor, invitatilor si parintilor lor, iar noi azi va bucuram sufletele cu o filmare nunta Palatul Brukenthal a celor doi, pentru a darui zambete si speranta tuturor celor ce vor sa-si uneasca dsetinele in fata lui Dumnezeu.

Ne dorim sa participam la cat mai multe evenimente de o asa frumusete si emotie, sa fim martori la cat mai multe povesti de dragoste si promitem sa impartasim cu voi aici, cate putin din fiecare, iar tinerilor casatoriti le dorim sa se iubeasca toata viata asa cum ne-au aratat pe filmare nunta Palatul Brukenthal, cacaci datorita dragostei lor am putut realiza aceasta filmare nunta.