Filmare trash the dress Paris

Sa iubesti inseamna sa accepti ceea ce a fost, sa traiesti ceea ce este, sa te bucuri de ceea ce va fi alaturi de omul de care ai promis sa-ti traiesti viata pentru tot restul zilelor tale.
Filmare Trash The Dress Paris cu Daniela si Mihai, ne dovedeste ca dragostea poate face oamenii doar sa zambeasca, sa se bucure, sa daruiasca si sa traiasca in adevaratul sens al cuvantului.
Cameraman nunta Sorin Latia, a surpins in Filmare Trash The Dress Paris cu Daniela si Mihai momente in care locul, desi fiind unul dintre cele mai frumoase din lume, totusi paleste in fata dragostei pe care o emana cei doi. Acesta este sentimentul pe care ne dorim sa-l simtim cu totii, aceasta este povestea de dragoste de care ne dorim sa avem parte, o poveste cu un inceput frumos, cu clipe de neuitat si fara sfarsit. Dintr-o dragoste atat de profunda, ar fi iesit o poveste frumoasa indiferent unde ar fi avut loc ea. Dragostea nu ne intreaba nici cand, nici unde, nici cum. Dragostea vine si dupa ce se instaleaza comod in sufletele noastre deschise catre iubire nu mai pleaca niciodata. In dragoste nu exista pauze, exista continuitate, din ea urmand sa ia nastere copii, nepoti, stranepoti si alte noi povesti despre cei doi protagonisti din filmare Trash The Dress Paris cu Daniela si Mihai la care speram sa fim martori de fiecare data pentru a trai alaturi de ei frumos, asa cum ne-au obisnuit deja prin filmarile pe care le-am mai realizat alaturi de ei.
Capitala Frantei le-a fost locul unde dragostea a prins aripi si si-a spus cuvantul atunci cand cei doi au hotarat sa-si impreune mainile, vietile si sufletele pentru totdeauna. A fost locul unde cei doi au spus DA, fara sa stea pe ganduri si este locul pe care cu siguranta nu-l vor uita niciodata. Parisul este locul unde te indragostesti, iar ei sunt oamenii care au facut prin Filmare Trash The Dress Paris cu Daniela si Mihai ca lumea sa iubeasca povestile de dragoste si oamenii capabili sa o simta pana in maduva oaselor.
Cu ei am invatat sa spunem DA povestilor de dragoste fara sa clipim, fara sa fugim, fara sa ne ascundem de ea, pentru ca nu? Dragostea e tot ce ramane….si amintirile vor fi dovezi pe ani si ani…
Multumim din suflet mirilor Daniela si Mihai pentru clipele frumoase pe care le-am petrecut alaturi de ei prin Filmare Trash The Dress Paris cu Daniela si Mihai si va invitam sa vedeti inca un tras the dress foarte frumos.