Nunta la Ana events Targu Jiu; starring Carmen si Andrei as “The bride” and “The groom”.

Cand ti-ai gasit in sfarsit acea jumatate care te completeaza… Cand iubirea voastra a dat lumii cel mai frumos lucru: un zambet de copil… Ce mai lipseste?

Evident, o nunta de basm! O nunta unde sa ii aveti alaturi pe toti cei dragi! O nunta in care traditia se impleteste cu modernul! O nunta in care perfectiunea naturii se intalneste cu perfectiunea decorului creat de om! O nunta ce poate fi descrisa printr-un singur cuvant: sublim!

In Targu-Jiu (un oras al iubirii, prin excelenta), i-am cunoscut pe Carmen si Andrei: doi tineri frumosi, cu o fetita mai mult decat superba. Am avut ocazia de a filma nunta lor si de a o transforma intr-o adevarata capodopera cinematica – o poveste in imagini ce sta drept marturie iubirii imense ce si-o poarta si a armoniei din familia lor.  Ei sunt adevărat exemplu de familie frumoasa, fericita… iar nunta lor poate servi drept model de nunta ideala, oricand! Urmariti imaginile, vorbesc de la sine!

Orice nunta trebuie pastrata vie, prin imagini – numai acestea reusesc sa surprinda cu adevarat emotia, iubirea, detalii imposibil de descris! Cu Studioblitz, nunta voastra va prinde viata in cel mai artistic mod cu putinta. Filmari nunti la Ana events Targu Jiu va pune la dispozitia voastra cel mai experimentat cameraman nunta, si un fotograf nunta la fel de experimentat si pasionat de surprinderea emotiilor (cand nici nu te astepti!).

Daca va placeti stilul nostru si doriti sa ne urmariti sau daca doriti sa transformam si nunta voastra intr-un eveniment cu totul special, ne gasiti pe facebook, youtube

Ana events Targu Jiu si StudioBlitz va recomanda aceasta locatie splendida. Mult succes!