Undeva in Romania exista un oras frumos in care clasicul se imbina cu modernul; in care natura si arhitectura urbana convietuiesc in armonie; un oras locuit de oameni tineri, plini de viata. Aici, in aceasta multitudine de notiuni perfect complementare numita simplu – Craiova, isi traiesc frumoasa poveste de iubire Raluca si Valer.

Raluca si Valer sunt doi tineri superbi pe care nu mai e nevoie sa ii privesti pentru a-ti da seama ca se iubesc nespus de mult, ca nu mai pot sta unul fara celalalt (sentimentele lor sunt oricum orbitoare). Tocmai de aceea au hotarat sa faca pasul cel mare, sa nu se mai desparta niciodata!

Intr-o frumoasa zi de vara au hotarat sa mearga in fata ofiterului starii civile si sa spuna odata pentru totdeauna DA… da, vrem sa ne impartim viata cu tot ce e in ea, cu tot ce va fi, vrem sa ne cladim un viitor al nostru! Alaturi le-au fost toti cei dragi, la fel de emotionati si de fericiti. I-au insotit cu urari si ganduri de bine.

Va puteti convinge si voi de cata incarcatura emotionala a purtat evenimentul urmarind filmarea de mai sus, dar si galeria foto!

Cu serviciul de filmare nunta de la Studioblitz nici un moment nu scapa neinregistrat, nici o emotie nu se poate ascunde – doar avem cel mai tare cameraman nunta! Si, pentru ca suntem perfectionisti si stim cat de importanta este o nunta pentru miri va oferim si serviciile unui fotograf nunta de nota 10+ !

Daca apreciati munca noastra si doriti sa ne contactati aveti facebook, youtube.