Iubirea e cel mai inaltator sentiment, singurul capabil sa-ti dea viata peste cap, sa te rascoleasca in asa fel incat sa nu te mai simti complet fara perechea ta. Singura solutie pentru a pune capat dorului nestavilit este sa iti contopesti destinul cu cel al fiintei iubite, sa deveniti unul singur!

Intr-unul din cele mai frumoase orase ale tarii, Craiova am cunoscut doi tineri ce isi poarta o iubire imposibil de descris in cuvinte, o iubire sincera si frumoasa fara ascunzisuri, doar cu zambete si priviri calde. Raluca si Valer, caci despre ei este vorba au avut o nunta cum altfel decat sublima. Plini de sperante, au pasit impreuna pe un nou drum plin de surprize.

Au facut o nunta plina de culoare, de viata, de voie buna. A fost o nunta marcata de bun gust si de iubire. O nunta pe care oricine si-ar dori-o… ce sa mai, o nunta perfecta!

Doriti sa vedeti ce a iesit? Urmariti acest frumos teaser si veti vedea cu ochii vostri! Nu-i asa ca iubirea se citeste pe chipurile lor? Nu-i asa ca a fost o nunta de vis?

Dar de filmare ce ziceti? Puteti avea si voi una la fel! Apeland la serviciile de filmare nunta oferite de noi, nunta voastra va deveni un eveniment pe care nimeni nu va putea sa il uite si pe care multi il vor lua drept sursa de inspiratie! Avem cel mai talentat fotograf nunta si cel mai pasionat cameraman nunta – impreuna formeaza o echipa imbatabila ce nu va lasa nici o emotie sa treaca neinregistrata!

Daca apreciati munca noastra, ne gasisti si pe urmatoarele pagini de social media, facebook, youtube.