Iubirea face ca lumea sa se invarta, practic ea e motorul nostru – al fiintelor umane. Ce-am fi noi fara iubire? Sau mai bine zis, am maj exista noi fara iubire? Se poate trai fara ea? Ei bine, Raluca si Valer nu si-au dorit sa afle, deoarece nu isi pot imagina o lumea fara iubirea lor, nu pot sta o zi unul fara celalalt – asa ca au hotarat sa isi lege vietile pe veci in fata tuturor legilor ceresti si pamantesti.

O nunta ca a lor e greu de descris in cuvinte, pentru ca, sincer, iti vin prea multe – si toate de lauda. Dar mai bine va convingeti singuri, dovezi avem destule: si foto si video.O nunta pur si simplu de exceptie, de care va veti indragosti numai privind imaginile.

Asa-i ca va doriti ca si nunta voastra sa arate la fel? Ei bine, puteti reusi asta intr-un singur mod: apeland la serviciile de filmare nunta Studioblitz! Avem pentru voi o echipa dedicata si talentata, un cameraman nunta plin de idei si un fotograf nunta genial! Si nunta voastra poate deveni o capodopera cinematica! Raluca si Valer au apelat la noi si au fost incantati, la fel veti fi si voi – acordam tuturor mirilor aceeasi importanta si, deci, le oferim aceleasi rezultate: perfectiunea!

Daca apreciati munca, pasiunea si dedicatia noastra, ne mai puteti urmari si pe facebook, youtube.