Pregatirile de nunta au foat intotdeauna momentul meu preferat. Da, imi plac mai mult decat petrecerea si decat ceremoniile! De ce? Pentru ca sunt  incarcate de emotie, de curiozitate, de traditii! De pilda videoclipul pe care l-am urmarit acum, pregatirile pentru nunta lui Valer cu alesa inimii sale – Raluca, l-am privit de cel putin 5 ori si nu pentru ca nu stiam ce sa scriu ci, pur si simplu pentru ca m-a captat!
Oricum, Raluca si Valer au avut o nunta de poveste, asta cred ca e de la sine inteles?

Cince sunt Raluca si Valer? Doi tineri plini de viata, charismatici, care au hotarat sa isi uneasca destinele din iubire. Cum au fost pregatirile pentru nunta lor? Inainte de a va invita sa urmariti videoclipul, lasati-ma sa vi le descriu cat mai succint! Doi tineri care se pregatesc emotionati si zambitori sa inceapa o noua viata impreuna.

Insa da, cuvintele se dau batute in fata imaginilor pentru ca oricat de nuantate are putea fi, oricat de iscusit ar fi scriitorul – ele sunt mereu sarace, ele nu pot reda in totalitatea lumina de pe chip, aura de iubire din jurul celor doi, puritatea unui zambet!

Cu ajutorul echipei de filmare nunta Studioblitz, Raluca si Valer si-au transformat nunta intr-o adevarata arta! Imaginile vorbesc de la sine, doar avem cel mai bun cameraman nunta! In plus, fiindca punem mare pret pe calitatea serviciilor noastre avem in echipa si un fotograf nunta de milioane – mai jos gasiti o mostra a talentului sau deosebit!

 

Daca si voi doriti sa va transformam nunta intr-un eveniment cu totul aparte, iata unde ne gasiti: facebook, youtube.