Dumnezeu binecuvanteaza iubirea. Pana la urma, acesta esta darul sau pentru omenire: iubirea pura, neconditionata!

Momentul in care doi oameni ce isi nutresc unul altuia sentimente sincere ajung in fata sa il bucura nespus.Toate cununiile religioase au ceva aparte, ceva sublim in ele, pe langa sentimentele ce plutesc in aer, pe langa urarile si sperantele ce se ridica la cer… Pur si simplu e ceva indescifrabil pentru noi, pamantenii, dar cu toti stim asta: e o forta mistica ce insoteste mirii pe durata ceremoniei.

La Targu Jiu, in frumosul oras al lui Brancusi, am avut ocazia de a participa la nunta lui Carmen cu Andrei. O nunta deosebita ce a avut parte de o ceremonie religioasa speciala, incarcata de emotii pozitive, de zambete, de visuri ce abia asteapta sa devina realitate! Dar mai bine va convingeti singuri urmarind acest fragment din filmarea lor de nunta ce surprinde cununia religioasa!

Alegand serviciul de filmare nunta de la Studioblitz, nici voua nu va vor scapa momentele importante de la nunta voastra! Echipa noastra se pricepe sa surprinda orice emotie, orice tremur imperceptibil… orice! Cum fac asta? Pur si simplu o simt, sunt pasionati de ceea ce fac, au instinct – pur si simplu merg la sigur de fiecare data!