Atunci când te naşti, nu eşti un copac, ci o sămânţă. Trebuie să creşti, trebuie să ajungi la o înflorire, iar această înflorire va fi mulţumirea ta, împlinirea ta. Această înflorire nu are nimic de-a face nici cu puterea, nici cu banii, nici cu politica. Nu are legatură decât cu tine, cu evolutia ta personala( Osho)

Si daca ar fi sa ne dorim ceva de la viata cu siguranta sanatatea si iubirea ar fi pe primul loc, pentru ca asa cum a spus si Osho, nu esti copac, ci o samanta; o samanta care creste, infloreste si apoi vei fi fericit. Prin dragoste, inflorim, asa cum vedem si in filmari pregatiri de nunta Craiova a mirilor, Daniela si Mihai, indragostii a caror iubire a prins aripi si se pregateste sa ajunga pana in casa Domnului pentru a primi binecuvantarea acestuia. Am fost si noi fericiti sa participam la realizarea acestei filmari  pregatiri de nunta Craiova , asa cum suntem fericiti de fiecare data cand un cuplu nu se fereste sa isi traiasca povestea de dragoste macar pentru cateva zile in fata noastra si a camerelor de filmat.

Am fost martorii unei povesti de dragoste impresionante in care mirii se pregateau cu emotii mari sa porneasca impreuna pe drumul croit si ales doar de ei si sufletele lor. O poveste in care oamenii frumusi din viata lor le-au aratat cat de mult inseamna pentru ei, fiind prezenti la marele eveniment ce avea sa duca spre viata in doi, decizie care nu este greu de luat atunci cand iubirea se infiripa intre doi oameni.De la inceputul unei povesti pana la concretizarea acestia printr-o casatorie este un singur pas si acesta se numeste, dragostea. Dragostea si dorinta de a fi mereu impreuna te duce in fata altarului la bratului omului iubit si ne face sa promitem ca vom fi alaturi unul de celalalt pentru totdeauna.

Asta se preagateau si mirii nostri sa faca in filmari pregatiri de nunta Craiova, emotionati de ceea ce avea sa-i aduca impreuna si in fata lui Dumnezeu si sa primeasca prin rugaciune si credinta, binecuvantarea de merge pe acelasi drum si de a avea o casnicie bazata pe iubire, incredere, comunicare si respect.

Am fost fericiti si noi ca am putut realiza filmari pregatiri de nunta Craiova, alaturi de doi oameni frumosi de la care putem invata multe lucruri si mai cu seama, faptul ca dragostea este cea care ne implineste si ne face mandri de noi si realizarile noastre, care cu siguranta sunt cele ce tin de suflete. Oamenii se hranesc cu iubire, iar noi ne hranim cu filmari pregatiri de nunta Craiova, pentru ca misiunea noastra este sa ne iubim meseria si sa indeplinim visele oamenilor.