StudioBlitz va prezinta filmari profesionale Craiova

Coincidenta? Poate! Iata ca anul 2014 a fost unul plin cu filmari profesionale Craiova. Asa ca dupa trailerul de nunta realizat pentru Raluca si Valer, cei doi fosti miri devin nasi de cununie pentru Anto si Andrei. Ce poate fi mai frumos decat sa ii vedem din nou pe Raluca si Valer, cununind pe finii lor Anto si Andrei. Traditia continua, cu multe cadre spectaculoase realizate de Sorin Latia pentru StudioBlitz. Anto si Andrei au avut parte de o cununie civila ca in povesti, cu prietenii si parintii alaturi de ei in cele mai frumoase momente din viata lor.

Pregatirile sunt filmate intr-un nou stil de Sorin Latia, pur si simplu te introduce intr-o lume de vis unde totul este frumos si artistic. Filmari profesionale Craiova? Pe bune? Sigur ca da, noi, echipa StudioBlitz, incercam an de an sa aducem imbunatatiri in filmare si montaj. Pentru ca lucram cu pasiune si cunoastere, filmarea de nunta a lui Anto si Andrei este cu totul deosebita. Alaturi de sotul ei, Anto este filmata in cel mai frumos loc posibil din Craiova, unde filmarea decurge perfect. Parca din nou s-au aliniat stelele si toate rotitele merg perfect pentru acesti doi miri. Restaurantul este unul foarte frumos. Restaurant Oltenia, o locatie noua pentru Sorin Latia, este inregistrata fara nici-un fel de probleme. Mai cu seama ca de data aceasta ne-am simtit mai aproape de miri pentru ca pe Anto si Andrei i-am cunoscut la nunta lui Valer si Raluca.

Petrecerea a fost una dementiala!!! Am spus asta? Va rog frumos, nu cred ca am spus asa ceva…. vroiam sa zic ca a fost o petrecere SUUUUUUUPEEERRRRRRR! Ce sa mai atatea vorbe si descrieri despre cum a fost si ce sa intamplat, va invit pe voi sa vedeti. Asa ca va doresc vizionare placuta si va invit pe website sa mai vedeti aici filmari profesionale craiova realizate de StudioBlitz

De asemenea va invit sa vizualizati aici cum filmeaza un cameraman profesionist.

Mirii: Antonida si Andrei
Locatie: Restaurant Oltenia Ballroom
Fotograf: Andreea Donea
Cameramani: DOP Sorin Latia, Gabi Calota