“Atunci cand iti dai seama ca doresti sa petreci restul vietii tale cu cineva , vrei ca acest rest al vietii tale sa inceapa cat mai curand.”Nora Ephron
Nora Ephron a cunoscut probabil iubirea asa cum au cunoscut-o si Alexandra si Alin, care nu au mai putut trai unul fara celalalt. Cei doi au hotarat sa isi ia viata in piept impreuna, iar echipa Studioblitz a realizat filmare nunta Palatul Brukenthal Avrig unicata, ce va ramane in sufletul lor o viata.  Important este ca atunci cand simti ca el/ea este jumatatea ta, sa nu mai stai pe ganduri si sa faci ceea ce trebuie pentru ca intr-adevar se merita sa faci acest pas chiar daca in special parintii spun sa mai ,,copilaresti”, sa mai astepti, sa te mai maturizezi. Dragostea nu iti cere sa fii matur, adult, bogat, sarac, credincios sau mai putin credincios. Dragostea  se simte si din fericire o simtim cu totii cel putin o data in viata, iar in filmare nunta Palatul Brukenthal Avrig Alexandra si Alin, radiaza de fericire. Dragostea lor nu se masoara in cuvinte, bani si nici macar palate, ci in priviri, simtiri si ochi inlacrimati de fericire, zambete, ce contureaza fetele luminoase si exprima un singur lucru: IUBIRE.

Filmare nunta palatul Brukenthal Avrig ne arata ca dragostea se naste, dar nu moare niciodata. Este suficient sa privesti la Alexandra si Alin si sa iti dai seama ca ei vor ramane impreuna pentru totdeauna, este suficient sa-i privesti si sa te bucuri pentru doi oameni al caror scop in viata este sa fie fericiti, asa cum au fost cei doi la cununia civila. Putini avem norocul ca dragostea sa ne surada o data si pentru totdeauna, putini intelegem ca dragostea inseamna sa radiezi de fericire atunci cand esti langa jumatatea ta si sa multumesti vietii pentru ceea ce traiesti. Putini stim sa ne traim dragostea asa cum observam pe Filmare nunta palatul Brukenthal Avrig ca si-o traiesc Alexandra sI Alin.

Am fost si noi fericiti sa participam la acest eveniment unde dragostea a plutit in aer, iubirea si-a aratat puterea si frumusetea, iar mirii ne-au demonstrat ca numai ce nu vrei in viata, nu se poate. Multumim Alexandrei si lui Alin pentru clipele minunate pe care le-am trait alaturi de ei, caci fara ei nu ar fi existat Filmare nunta palatul Brukenthal Avrig.