Nunta filmata la Anna summer events by StudioBlitz

Iubirea adevarata nu se poate explica. Apare pe neasteptate si te face sa uiti de tot. Te ia pe sus si te ridica pe culmi ce le credeai inexistente. Iubirea adevarata merita incununata cu o nunta de poveste.

Nu stiti cum arata o nunta de poveste? Ei bine, va aratam noi una: nunta lui Carrmen cu Andrei. O nunta fastuoasa ce a avut loc intr-un cadru edenic in care puritatea naturii se impletea cu eleganta arhitectonica si frumusetea decoratiunilor. O nunta incarcata de emotie, de bucurie, de oameni frumosi.

Iar despre miri ce sa mai spunem? Cuvintele sunt prea sarace pentru a descrie iubirea lor. Priviti-i doar  cat sunt de frumosi!

Evident, o nunta atat de deosebita trebuie si inregistrata pentru a nu pierde in neantul amintirilor nici un moment, nici un un zambet, nici o privire . Si cum filmarea e unul din cele mai importante detalii, evident ca nu puteau alege orice altceva decat ceea ce este mai bun: serviciul de filmare nunta de la Studioblitz! Avem cel mai tare videographer si cameraman nunta si punem la dispozitia voastra si un fotograf nunta extrem de pasionat de ceea ce face!

Cu noi, nunta voastra va deveni un eveniment cu adevarat unic si de neuitat nu doar pentru miri, ci si pentru invitati! De ce sa aveti o nunta obisnuita, cand puteti avea una extraordinara? Locatia acestui eveniment a fost aleasa cu grija de miri, in felul acesta cei doi si-au asigurat o nunta deosebit de frumoasa la Anna summer events din Tirgu Jiu

Anna summer events recoamnda filmarile cinematice de nunta realizate de StudioBlitz; va invit sa vedeti un portofoliu filmari StudioBlitz. Puteti vizualiza si o nunta realizata de Cameraman nunta Ploiesti.

Daca apreciati munca noastra si doriti sa fiti la curent cu cele mai recente filmari realizate la Anna summer events sau daca doriti sa ne contactati aveti la dispozitie facebook, youtube