Palatul Brukenthal Avrig va prezinta filmare cu drona, macara, steadicam

 “Pe-un picior de plai, pe-o gura de rai”… la poalele muntilor Carpati se intinde falnic palatul Brukenthal din Avrig. Supranumit “edenul din Ardeal” acest palat a fost locul ideal pentru o nunta de poveste: cea a Alexandrei cu Alin.

O iubire magica precum a celor doi nu putea sa atinga apogeul decat intr-un loc in care sublimul arhitectural si perfectiunea naturii se contopesc pentru a forma echilibrul absolut. Pur si simplu se potriveau perfect, precum petalele aceluiasi trandafir!

Pentru ca imbinarea sa fie si mai reusita, in ajutor le-au venit Mona Cirstea (wedding planner), Roxana Cocora (planificator evenimente) si cei de la Jurnal de mariagge – care s-au ocupat de aranjamentele florale si de decorul de vis!

Rezultatul a intrecut toate asteptarile, invitatii au fost incantanti… Iar mirii, ei bine, nu sunt cuvinte suficiente pentru a descrie fericirea lor… Bine ca au apelat la serviciile de filmare nunta de la Palatul Brukenthal Avrig oferite de Studioblitz, deci va puteti convinge si singuri de amploarea evenimentului urmarind teaser-ul realizat de videographerul nostru, Sorin Latia, care este cel mai cool cameraman nunta de la noi din tara!

Un eveniment atat de deosebit, doi tineri atat de frumosi care se iubesc nespus de mult nu meritau altceva decat perfectiunea! Si voi va puteti transforma nunta intr-o capodopera cinematica, apeland la serviciile Studioblitz! Imaginile reusesc sa surprinda mai mult decat cuvintele; emotiile nu se pot descrie, dar se pot citi in priviri, iar noi ne pricepem cel mai bine sa le surprindem!

p style=”text-align: justify;”>Speram sa ca aceste imagini realizate la Palatul Brukenthal Avrig, va vor convinge sa apelati la o filmare cinematica.

Daca apreciati munca noastra si doriti sa fiti la curent cu cele mai recente filmari sau doriti sa ne contactati, aveti la dispozitie facebook, youtube