Palatul Brukenthal – Prezentare – Alexandra si Alin

Iubirea te ia pe sus si te poarta spre zari ce le credeai de neatins. Doar ea da un sens vietii tale. Doar ea te face sa te simti intreg. Iubirea e esentiala vietii!

Alexandra si Alin sunt 2 tineri frumosi care se iubesc nespus. Au decis sa isi uneasca destinele si, prin urmare, au facut o nunta mare la Palatul Brukenthal din Avrig!  O nunta de vis, intr-un peisaj de basm. O nunta cu oameni frumosi. O nunta plina de semnificatii si de momente de neuitat! Ce sa mai, a fost o nunta ideala!

Si o astfel de nunta merita nu doar o locatie de vis cum este Palatul Brukenthal, trebuie sa fie si imortalizata intr-un mod cu totul deosebit! Apeland la serviciul de filmare nunta de la StudioBlitz, Alexandra si Alin si-au transformat cea mai frumoasa zi intr-un adevarat basm (pana la urma nunta a avut loc in “Edenul din Transilvania” – Palatul Brukenthal!). O nunta cum toate ar trebui sa fie – unica, incredibila, sublima – intr-un cuvant: de neuitat!

De grandoarea evenimentului, de iubirea mirilor, de bucuria invitatilor – va puteti convinge urmarind aceasta filmare deosebita realizata imbindand clasicele filmari realizate cu steadicam-ul cu filmarile aeriene realizate cu drona!

 Si nunta voastra merita sa fie una deosebita! Apeland la serviciile de filmare nunta StudioBlitz.ro veti avea parte de o echipa profesionala: un cameraman nunta si un fotograf nunta – ambii geniali, inspirati! Impreuna, vom crea un eveniment magic: o nunta cum toti mirii isi doresc si ar trebui sa aiba!

De ce sa aveti o nunta banala? De ce sa nu aveti parte de o nunta cu totul speciala si imortalizata intr-un mod cu totul original (la fel ca Alexandra si Alin). Contactati-ne si vom realiza o adevarata opera de arta!

Daca apreciati munca noastra si doriti sa fiti la curent cu cele mai recente filmari sua daca doriti sa ne contactati, ne gasiti pe facebook, youtube.