Imaginile de la Palatul Snagov sunt extraordinare

Palatul Snagov e o locatie superba, incarcata de istorie, insa – mai presus de toate e extrem de romantica, un cadru ideal pentru a celebra iubirea! Doar imagineaza-ti: eleganta cladirii, puritatea naturii, apa cristalina, zambetul persoanei iubite, scanteile din priviri! E perfect, nu-i asa?

 Aici au ales sa-si desavarseasca iubirea, Roxana si Razvan. Dupa ce si-au impletit destinele s-au gandit ca vor sa aiba parte de inca un moment magic, un moment al lor: trash the dress!

Trash the dress devine din ce in ce mai popular si la noi. E o modalitate inedita prin care miresicile se pot bucura cu adevarat de rochia de mireasa. In plus, e ceva unic, ce merita din plin trait!

Palatul Snagov este un loc incarcat de romantism, momentul trash the dress al Roxanei a fost unul sublim. Totul a fost foarte bine pus la punct, insa cel mai mult a contat iubirea care pur si simplu plutea in aer!

Va invitam si pe voi sa fiti martorii acestui eveniment! Cu siguranta veti fi incantati! De ce? Pentru ca e o filmare ce poate fi descrisa printr-un singur cuvant: extraordinara! Stiti ce face ca o filmare sa fie extraordinara? Locatia, decorul, un cameraman nunta profesionist, si, mai presus de toate, doi indragostiti superbi!

Va doriti si voi asa o filmare? Ati bifat deja indragostitii superbi de pe lista, evident! Ei bine, Studioblitz.ro pune la dispozitia voastra un cameraman nunta profesionist (care e, de asemenea, si un videographer excelent!) si plin de idei! Cu ajutorul lui, nunta voastra va deveni o adevarata capodopera cinematica!

De ce sa nu aveti si voi parte de tot ce e mai bun? De ce sa nu aveti acea nunta de neuitat pe care si-o doresc toti? E foarte simplu daca faceti alegerea corecta!

Doriti sa luati legatura cu noi sau pur si simplu doriti sa fiti la curent cu cele mai noi filmari realizate de noi cum este aceasta de la Palatul Snagov? Nimic mai simplu, ne gasiti pe facebook, youtube