https://www.youtube.com/watch?v=iKll_ORWYf0&feature=youtu.be

Starea civila Corabia cu Stefan si Iulia

Incep acest articol in a spune Wow. De 28 de ani trec prin Corabia ducaindu-ma spre buneii mei, bucuros sa ii reintalnesc in fiecare vacanta si nu credeam ca o sa ajung sa filmez in acest oras, da sa mai filmez si o cununie asa de frumoasa ca a lui Stefan si Iulia. Starea civila Corabia; cununia civila din Corabia nu pot sa zic ca stiu unde se afla pentru ca nu am filmat acolo ci am filmat intr-un mediu organizat de Stefan si Iulia in Corabia. Cand am ajuns acolo, nestiind locatia exacta mi-am spus, (ce fac, ce fac…) insa odata ce am vazut mirii mi-am dat seama ca orice as face cu ei iese super. Zis si facut, am filmat la Dunare cateva cadre, am sosit la civila si ceea ce am vazut acolo a fost foarte frumos organizat, totul mi-a placut.
Dupa starea civila Corabia am mai tras cateva cadre pe o cale ferata si un pod aflate in apropiere. Ceea ce pot sa spun despre starea civila Corabia cu Stefan si Iulia este ca dupa montaj, dupa manevrarea tuturor cadrelor in timeline, totul pare sa fie ca dintr-un film adevarat pe care il urmarim cu totii in salile de cinema sau acasa cu familia ori prietenii.
Astfel, o stare civila Corabia ca aceasta mai greu gasesti, dupa parerea mea. Va invit sa vizionati aceasta cununie si sa o urmariti cu atentie. De asemenea puteti sa vizitati sectiunea “Cununia civila” pentru a vizualiza mai multe filmari.
Vizionare placuta!