Dupa ce si-au jurat iubire eterna si dupa ce au avut o nunta de invidiat, Miri si Andrei au pornit spre superba statiune Dubrovnik. Un loc binecuvantat, unde marea si cerul se unesc pentru a saruta natura, un cadru idilic – numai bun pentru   o escapada romantica si pentru un trash the dress iesit din tipare!

Cine spune ca trash the dress e doar un mod de a distruge rochia de mireasa se-nseala amarnic! Trash the dress poate fi un fel cu totul inedit de a duce mai departe povestea nuntii voastre. De a umbla pe strazi in rochie de mireasa, de a descoperi oameni si locuri, de a te bucura de rochia de mireasa poate mai mult decat la nunta! Si astea sunt doar cateva motive!

Va invitam sa urmariti frumosul videoclip realizat cu aceasta ocazie si sa va convingeti de cat de frumos si inedit poate fi un astfel de eveniment! In plus, si aceasta filmare sta drept dovada a iubirii netarmurite ce si-o poarta Miri si Andrei.

 Si voi va puteti transforma nunta intr-un eveniment cu totul special apeland la serviciile de filmare nunta oferite de Studioblitz… Iar daca va doriti si un eveniment trash the dress, tot noi suntem solutia!  Va punem la dispozitie un cameraman nunta ingenios si experimentat ce va capta pe pelicula sentimente, nu doar simple imagini!

Daca apreciati munca noastra ne puteti gasi pe facebook, youtube