Trash the dress Sighisoara

Dupa ce am fost martorii celor mai frumoase evenimente din viata lor, i-am insotit pe Mona si pe Vlad in minunata cetate a Sighisoarei. Aici, printre cladiri incercate de veacuri, pe stradute pavate cu piatra cubica, inconjurati de natura in starea ei cea mai pura, am luat parte la un trash the dress Sighisoara cu totul nebun… De fapt, nici nu se putea altfel, avand in vedere faptul ca vedetele acestui filmulet sunt doi tineri superbi, plini de viata, care radiaza de iubirea ce si-o poarta unul altuia.

Dar pentru ce sa mai lungim introducerea? Va invitam sa va convingeti singuri de rezultat (noi suntem tare mandri de el)! Un mic avertisment, totusi: filmarea e contagioasa – cu siguranta va veti dori si voi una asa!

Daca v-a placut si doriti si voi sa va transformati nunta intr-o advearata capodopera (cum au facut Mona si Vlad) tot ce trebuie sa faceti este sa apelati la serviciile de Trash the dress Sighisoara oferite de Studioblitz. Avem pentru voi cel mai experimentat cameraman nunta – Sorin Latia (care, apropo, e si un videographer de nota 10+).  Pentru a fi siguri ca nici un detaliu nu scapa, punem la dispozitia voastra si un excelent fotograf nunta!

Trash the dress Sighisoara; Daca apreciati stilul cinematic si doriti sa fiti la curent cu toate noutatile legate de filmarile noastre sau daca doriti sa ne contactati aveti la dispozitie facebook, youtube.