Videograf nunta si servicii de videografie by StudioBlitz

Cand locuiesti in Targu Jiu, aproape de Poarta Sarutului nu ai cum sa nu gasesti dragostea… Parctic si daca nu vrei, te gaseste ea pe tine…

Dragostea e imprevizibila si iremediabila. Multi au incercat sa-i caute un leac, au ridicat chiar si ziduri… totul a fost inutil… Singurul lucru pe care il poti face atunci cand iubesti cu adevarat este sa iti unesti destinul cu cel/cea care ti-a furat inima!

De aceea trebuie sa te asiguri ca ai serviciile profesioniste ale unui videograf nunta foarte bun. In Targu Jiu, dupa cum probabil stiti daca ne urmariti, am avut ocazia de a lua parte la nunta lui Carmen cu Andrei. O nunta frumoasa, cu stil, ce s-a desfasurat intr-un loc feeric: restaurantul Ana Events! Dar ce a fost inainte de asta?

Ca la orice nunta, sunt multe pregatiri pline de semnificatii incarcate de emotii, de zambete, de urari si dorinte!
Filmarile care au avut loc la aceasta nunta au decurs perfect. Parca totul era uns, fiecare rotita isi avea locul bine stabilit si totul a fost perfect. Am ramas impresionat cu ce usurinta pot inregistra evenimentul, din orice unghi as fi inregistrat, totul arata bine pe camera. Stiti voi, atata timp cat ai un videograf nunta talentat si miri iti pun la dispozitie un decor frumos, creativitatea acestuia este sporita cu 100%.
Cum a fost? Cum s-au pregatit mai exact? Raspunsul il gasiti atat in minunatul videoclip realizat de un videograf nunta pasionat si dedicat cat si in superba galerie foto realizata de echipa de Studioblitz – adevarati experti in captarea emotiilor!

Toti membri sunt importanti, insa acum va vom face cunostinta doar cu cei vinovati de materialul video de exceptie, si anume:

Daca apreciati munca noastra ne puteti urmari si pe facebook, youtube: