Videograf de calitate by StudioBlitz,

Cand iubirea e mare simti nevoia mistuitoare de a-ti imparti toata viata la doi. Zilele si noptile incep sa ti se para prea scurte: vrei sa te bucuri tot mai mult de persoana iubita. Si uite asa tot pierzi nopti gandindu-te cum sa faci, ce potiuni sa inventezi… Dar realizezi ca solutia e una mult mai simpla: trebuie sa faceti nunta!

Despre Miri si Andrei se tot auzea ca vor sa-si uneasca destinele si toti cunoscutii lor ardeau de nerabdare. Parca ziua cea mare nu mai sosea o data! Dar si cand a venit clipa – a depasit toate asteptarile!

Pana si pregatirile de nunta au fost deosebite, ca doar asa se cade la o nunta cu staif! Miresica lumina totul cu fericirea de pe chip, domnisoarele de onoare radiau si ele, ginerica nu-si mai incapea in piele in timp ce cavalerii sai il incurajau, parintii erau coplesiti de emotie. Iar mai presus de toate – iubirea mirilor impregna totul cu tandrete si caldura.

Pregatirile erau in toi. Toti se gateau. Zambeau. Asteptau fericitul eveniment, insa chiar si ce faceau in acele momente era un eveniment in sine care-a fost si filmat in stilul lui Quentin Tarantino (la asa clan de oameni frumosi ne mai miram?) pe o coloana sonora de exceptie (John Legend – Who did that to you). Vreti sa vedeti cum a fost? Va invitam sa urmariti aceasta filmare realizata de videograf.

Daca si voua v-a placut si doriti un videograf original, de calitate – cum au avut Miri si Andrei – va invitam sa apelati la serviciile oferite de videograf Studioblitz.ro: avem cel mai bun videograf care face si niste editari super tari … in plus, punem la dispozitia voastra si un excelent fotograf nunta!

Daca va place stilul nostru, ne puteti urmari pe: facebook, youtube