Videograf profesionist

Stefan si Iulia au parte de un trailer deosebit de frumos. Un film cu scenariu pe care protagonistii l-au respectat in totalitate. Scenaristul care a creat acest script se numeste Oana Radu si este un scenarist care pune suflet in ceea ce face.

Practic noi punem accentul pe scanteia care a dat nastere dragostei dintre Iulia si Stefan. Asadar a fost nevoie de un videograf profesionist sa puna in imagini ceea ce a scris Oana.

Dupa parerea mea este un film reusit, un film frumos, un film complet. De aceea va invit si pe voi sa il vizionati. As mai repeta experienta unui scenariu scris de un scenarist? Sigur ca da, a fost o experienta placuta si o colaborare stransa intre client-scenarist-videograf profesionist.

Oare tu ai nevoie de asa ceva pentru nunta ta? Cred ca ar trebuii sa te uiti la film inainte sa dai un raspuns din impuls.
Daca ar fi sa imi fac din nou nunta eu cu siguranta mi-as alege asa ceva deoarece mi se pare original, frumos si este ceva care va ramane toata viata. Noi imbatranim, anii trec…apare un copi, un lucru nemaipomenit iar oadata cu trecerea anilor te vei uita cu placere la filmuletul realizat cu ocazia nuntii tale.
Deci este important sa iei un videograf profesionist si sa iti faci un clip a la carte. Hai sa iti mai aratat inca un clip realizat de videograf profesionist nunta in Paris.