Videograf profesionist nunta Craiova va este oferit de StudioBlitz

A fost odata ca niciodata o cetate strajuita de paduri si imprejmuita de jungle de asfalt. O cetate cu cladiri de o frumusete impunatoare. Ce sa mai, era genul acela de cetate care lasa pe oricine fara glas! Oamenii zilelor noastre o numesc Craiova.

Aici locuiau Mona si Vlad. Ei doi se iubeau atat de mult incat cuvintele acestui povestitor sunt prea sarace pentru a va spune exact cat. Si fiindca nu mai puteau sta unul fara celalalt, s-au decis sa isi uneasca destinele dupa legile cetatii lor. Si au facut o cununie civila cum nu s-a mai vazut in Craiova (drept dovada aceasta minunata filmare realizata de videograf profesionist nunta).

In ziua stabilita, cei doi miri s-au gatit in straie de seama, exact cum le sade bine tinerilor frumosi, si au pornit spre Starea Civila. Acolo, nu doar ca au fost filmati ca niste staruri, dar au fost si inconjurati de oameni dragi care s-au bucurat enorm sa-i vada pe Mona si Vlad unindu-si destinele. Emotia plutea in aer. Lacrimile se impleteau cu zambete, ia urarile nu conteneau sa vibreze in sufletele mirilor.
Apoi au petrecut cum nu se mai petrecuse de mult in Craiova… Si dupa aceea… Ei bine, dupa aceea, Mona si Vlad au continuat sa se iubeasca – si poate acum se iubesc si mai mult, daca asta e posibil.

Pentru ca cei doi miri sunt oameni deosebiti, noi am avut deosebita placere de a captura emotiile traite de acestia si astfel prin serviciile unui videograf profesionist nunta Craiova, am realizat o filmare in care trairile oamenilor sunt pur si simplu transmise mai departe prin lentila obiectivului catre privitor. Daca si voi vreti sa aveti o filmare profesionista va invitam sa accesati pagina de contact. Avem incredere ca cei care vor astfel de filmari vor apela cu incredere la un videograf profesionist nunta Craiova.

Videograf profesionist nunta Craiova by STUDIOBLITZ