Se spune ca atunci cand dragostea te cheama trebuie sa o urmezi chiar daca esti constient ca unele drumuri vor fi grele. In dragoste nu este usor, asta o stim cu totii, dar la fel de bine stim ca nimic nu este mai frumos pe lume decat sa iubesti. Sa iubesti si sa fii iubit, sa simti ca ti-ai gasit jumatatea, omul langa care esti convins ca vei trai toata viata si ca orice s-ar intampla, el va fi acolo, umarul de care te vei sprijini, bratele spre care vei alerga de ori de cate ori iti va fi bine sau rau. Pe filmari nunti am patruns in lumea indragostitilor, intr-o poveste unica, a caror protagonisti ne invata despre tainele dragostei fara cuvinte, ci pur si simplu traind cea mai importanta zi din viata lor. O zi pe care Anca si Mihai nu o vor uita niciodata pentru ca de aici a inceut cu adevarat viata lor de familie, de doi, de unul si acelasi, de bine si rau, de greu si usor. Din ziua in care spui DA in fata lui Dumnezeu stii ca ai langa tine omul alaturi de care vei trai toata viata si ca de acum scrii alaturi de el povestea voastra.
Anca si Mihai au ales atat la cununia civila, cununia religioasa, cat si la petrecere sa aiba alaturi un cameraman profesionist pentru a avea ca amintire filmare nunta de vis si mai ales pentru a privi cu drag peste amintirile lor video si atunci cand timpul va trece peste aceasta zi frumoasa din viata lor.
Dragostea lor va inflori cu fiecare zi care va trece, insa aceasta zi ramane cu siguranta una dintre cele mai frumoase amintiri pe care le poarta doi oameni in suflet. Este povestea lor, scrisa de ei cu litere de aur si cuvinte pretioase, inceputul unei vieti lungi impreuna.